dimecres, 30 de juliol del 2008

Avui hem ruixat de cava al convidat!

Avui és dimecres i hem fet el programa de ràdio. Ha estat un programa molt especial, feia molts dies que estava previst fer-lo i estem contents del resultat. Això sí, crec que serà un d'aquells programes que el recordarem per sempre per diversos motius.

Primer perquè hem presentat en exclusiva els poemes musicats de Jordi Llavina interpretats per Paton Soler. Ha estat tot un honor tenir-los amb nosaltres durant més de mitja hora parlant dels seus projectes, de les cançons, els poemes... Amb el Jordi hem tingut una petita confusió, i és que a l'hora d'acordar l'entrevista, vàrem dir: "quedem a la ràdio!" i no vàrem especificar a quina. I com que jo treballo també a Ràdio Vilafranca, ell es va pensar que era a les 20h a Ràdio Vilafranca. Tot i així, hem pogut fer-ho per línia telefònica i semblava que estigués amb nosaltres a l'estudi. Ha quedat molt bé!

També recordarem aquest programa perquè hem ruixat de cava al Paton! Avui que era un programa especial (no ho hem fet cap altre dia), hem decidit comprar una ampolla de cava i unes galetes. El programa ha començat puntual, hem posat la sintonia i hem fet la presentació dels continguts amb la sintonia de fons. Després d'això, hem tornat a pujar la sintonia per deixar-la acabar. Només faltaven uns 40 o 50 segons per tornar en antena i presentar els convidats. Ha sigut llavors quan hem decidit obrir l'ampolla de cava per omplir les copes i així no fer soroll durant el programa. La Eli s'ha aixecat, ha agafat l'ampolla, l'ha destapat i... pam! El cava ha sortit amb una força impressionant que semblava una font de cava! Això sí... amb la mala sort que una gran part ha anat a parar a sobre del Paton, el nostre convidat d'avui a l'estudi. Només quedaven 10 segons o menys i la taula i les parets estaven tacades de cava, el Paton intentant-se eixugar amb el que trobava, la Eli vermella de vergonya, jo rient des de dins la peixera... i... ei! que la sintonia s'acaba i entrem! I... sí... hem entrat rient i explicant el que estava passant, però hem seguit el programa amb total normalitat, tot i que el Paton, la taula i les parets estaven xops de cava!

Tota una experiència que segur que la recordarem... nosaltres i el Paton! Demanem disculpes per la ruixada radiofònica!

A més, avui també hem tingut la secció del Joan Clanchet dedicada a les dones i la secció de la Penedesfera amb el Daniel Garcia Peris que ens recomana blocs relacionats amb la literatura i la història.

Si voleu escoltar tots aquests moments ho podeu fer aquí mateix:




Aquest ha estat un programa molt poètic. Si algú s'inspira i ens vol deixar una entrada al bloc en forma de poema... ;)

fins la setmana que ve!

4 comentaris:

xavilan ha dit...

Quina llàstima que quan feu el programa jo estic treballant, ja que avui tenia bona pinta, però ves... des de la capital de la nació amb o sense crosta, la nostra no se sent.

xavilan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Daniel García Peris ha dit...

Xavi, el pots sentir en directe per internet i sinó baixar-te'l en mp3 des de la web de Ràdio Gelida o des d'aquest bloc.

Per cert, parlant de blocs... Quan publicareu entrades al bloc d'Slot Gelida i el donareu d'alta a la Penedesfera?

sararuanasurià ha dit...

Uei! Bon blog i bona feina. Jo, com el Xavi, també treballava, però ara que faig jornada intensiva a veure si em puc passar per la ràdio durant l'emissió d'algun dels programes.

I la foto d'aquesta setmana?