dimecres, 6 d’agost del 2008

Preparant-nos per la Festa Major

En el programa d'avui hem començat a ecalfar motors per a la Festa Major. Hem repassat l'agenda d'actes i hem sentit un fragment de les entrevistes que s'han fet als responsables de l'Esplai Mainada, l'Assemblea de Joves i el Flash Gelida en el Programa Especial de Festa Major, que s'emet cada matí d'11h a 13h per Ràdio Gelida.
També hem tingut com és habitual la secció de la Penedesfera amb en Daniel Garcia Peris, que aquesta setmana ens ha parlat de les xarxes socials com el Facebook. I com no, ens ha acompanyat el Joan Clanchet que ens ha recitat un poema del seu pare i un altre del poeta eivisenc Josep Clapés.
Ens retrobem la setmana vinent amb un programa especial dedicat exclusivament a la Festa Major de Gelida.

Aquí pots escoltar el programa d'aquesta setmana:


3 comentaris:

Daniel García Peris ha dit...

Deures pel proper programa: l'Eli ha de tenir perfil al Facebook!

Sergi Huete ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sergi Huete ha dit...

Desitjar-vos que tingueu una molt bona festa major de Gelida, i un molt bon sopar de la ràdio i que la ràdio tiri endevant, que val la pena fer la feina que feu dia a dia i sabent que compteu amb el reconeixement i l'estima de molts oients vostres, jo també soc un oient vostre, però el que passa es que per ràdio a Sant Sadurní no us agafo massa bé, perque al 107.2 hi tenim Ràdio Sant Sadurní on colaborava, per dir-vos qui soc, ens vam veure, amb el Carles Gala, per fires i festes 2007 a Sant Sadurní durant l'actuació de l'esbart dansaire de Gelida, per si teniu algun dubte o algo: sergihuete_16@hotmail.com, per cert, estic ahderit a la Penedesfera, pero com a poble poso el Pla del Penedés, que es el poble on he viscut sempre i que jo m'estimo i la seva gent també m'estima a mi!

Aixi doncs que gaudiu d'una molt bona Festa Major 2008 de Gelida

La Funimetrada l'escoltare per la ràdio!

Bona Festa Major!